Manipularea (minciuna) nr.1.

Se spunea atunci cum că Proiectul „Familia” ar fi o inițiativă a Partidului Social Democrat, prin care acesta vrea, de fapt, să-și mai spele imaginea și să mai atragă niște voturi. FALS!

Iată ADEVĂRUL.

Acea Inițiativă CIVICĂ nu a avut nicio legătură cu PSD.

Ce s-a întâmplat de fapt?

PSD, fiind în acea perioadă, ca si acum de altfel, în dizgrație, maeștrii manipulării, din zona opozanților referendumului, i-au atribuit, în mod diabolic, acea Inițiativă cetățenească, iar el a acceptat această manevră subtilă în mod complice. (PSD nu a dorit niciodată, de fapt ca Proiectul Familia să treacă la referendum; aveau directive clare de la socialiștii europeni, cu care, și așa, nu erau în relații prea bune).

Cei din spatele boicotului au reușit astfel să stârnească furia oamenilor împotriva inițiatorilor și a Proiectului însuși. Prin urmare, opoziția acestora față de referendum s-a declanșat cu furie.

PSD a fost așadar, în realitate, complice la această tărășenie. Dovada constă în faptul că nimeni din acest partid nu a luat poziție față de această minciună sfruntată. Nimeni nu s-a dezis de ea. Și astfel primul mare pas în stoparea Proiectului a fost făcut. Neomarxiștii din umbră și opozanții „naturali” ai referendumului simțeau deja gustul victoriei…

Aceeași manevră o vor încerca și acum. Numai că, de această dată, vor avea o mare surpriză…

Referendumul din data 6-7 Octombrie, a fost realizarea EXCLUSIVĂ a Coaliției pentru Familie, a coordonatorilor acestei Inițiative legislative, a miilor de voluntari care au strâns semnături și nu în ultimul rând a celor aproape 3.000.000 de cetățeni care au semnat pe liste pentru convocarea lui.

*

Manipularea (minciuna) nr.2

S-a inoculat cetățenilor, în mod subtil, ideea cum că revizuirea în cauză ar fi o conspirație pusă la cale de Liviu Dragnea care ar profita de pe urma ei ca să scape de pușcărie și să mai crească în sondaje. FALS!

Iată ADEVĂRUL!

Revizuirea Constituției a fost declanșată atunci, ca și acum, de persoane private. Și asta în toamna anului 2015, când președinte al PSD și premier era Victor Viorel Ponta. A fost apoi înregistrată în Parlament în luna mai 2016 când premier era Dacian Julien Cioloș.

Referendumul Familia din 2018 nu a avut absolut nicio legătură cu Liviu Dragnea, așa după cum nu a avut cu niciun alt politician român. Nu a avut nicio legătură cu vreun partid politic parlamentar.

 *

Manipularea (minciuna) nr.3.

S-a indus în mintea oamenilor în acel septembrie 2018 faptul că referendumul ar fi, de fapt, inutil pentru că nici rezultatul referendumul validat în anul 2009, referitor la Parlament unicameral cu maxim de 300 de parlamentari, nu a fost pus în practică. FALS!

Iată ADEVĂRUL

Manipulatorii de servici ai opozanților referendumului din 2018 au apelat la o dezinformare grosolană.

Referendumul din 2009 a fost doar un referendum consultativ, un referendum politic, o farsă politică, dacă vreți a lui Traian Băsescu. Pentru ca acel referendum să producă efecte  ar mai fi fost nevoie de elaborarea unei Legi de revizuire a Constituției, în sensul celor hotărâte de cetățeni prin vot, Lege pe care Parlamentul nu a mai elaborat-o. Și nu a elaborat-o întrucât așa a fost planul de la bun început.

În cazul definirii Familiei, a Căsătoriei, Legea de revizuire a Constituției a fost adoptată de Parlament iar referendumul a fost, prin urmare, decizional.

Adică Proiectul de revizuire prin votul cetățenilor și apoi prin simpla lui validare de către CCR, ar fi devenit LEGE iar punerea ei  în aplicare, ar fi fost una absolut OBLIGATORIE.

Însă, din păcate, datorită manipulărilor cărora le-au căzut în plasă, românii au fost în număr mic la vot si nu s-a realizat. cvorumul de 30%,necesar validării rezultatului final.

*

Manipularea (minciuna) nr.4.

S-a indus în mod parșiv atunci în mintea cetățenilor, de către oamenii Sistemului, faptul că organizarea referendumului costă bani, care pot fi folosiți la școli și spitale. FALS!

Iată ADEVĂRUL.

Democrația costă peste tot în lume. Vreți s-o suprimăm și să lăsăm să decidă în locul nostru o elită, așa zis luminată? Vreți ca noi, cei care alcătuim poporul României, să nu mai contăm decât eventual odată la patru ani? Ei bine, unii strategi globaliști se pare că asta și urmăresc, în mod constant, pas…cu pas, demonizând zilnic democrația.

 *

Manipularea (minciuna) nr.5.

Li s-a transmis și li se transmite și acum cetățenilor României faptul că definiția căsătoriei nu este o problemă relevantă pentru societate. FALAS!

Iată ADEVĂRUL

Agitația mediatică precum și zbuciumul taberei care s-a opus referendumului a demonstrat din plin relevanța temei. Simplul fapt că dezbaterea a existat și există în numeroase State din preajmă, face ca ea să fie relevantă și pentru noi.

 *

Manipularea (minciuna) nr.6.

Cea mai mare minciună, o dezinformare penală, am putea spune, dacă ținem cont de art.31 alineat (2) și (4), cea mai grosolană manipulare a fost aceea prin care li s-a transmis cetățenilor țării faptul că buletinul de vot, datorită întrebării,  permite revizuirea prin referendum și a altor articole din Constituție. FALS.

Iată ADEVĂRUL.

Întrebarea de la referendum a fost una standard, în conformitatea cu Legea referendumului art.7 și se aplică pentru toate referendumurile cu caracter decizional care fac referire la modificarea Constituției.

Noi, ne-am propus să explicăm pe larg tuturor românilor această întrebare. Nu vom mai permite manipularea lor nici pe această temă.

Iată adevărul și despre acest aspect.

Vă informăm asupra faptului că orice Lege de revizuire a Constituției României adoptată de Parlament, este supusă imediat avizului C.C.R. care dă o Decizie în această direcție.

Ei bine, Legea de revizuire a art.48 alineat (1) a fost adoptată de Parlament și a primit avizul Curți Constituționale a României prin Decizia nr.539, din 17 Septembrie 2018. Pentru nicio altă Inițiativă legislativă de revizuire a Constituției, Curtea Constituțională a României nu a dat vreun aviz în anul 2018 și prin urmare, nu a emis nicio Decizie în acest sens. Așadar, nicio altă Inițiativă de revizuire a Constituției nu putea fi aprobată de referendumul din Octombrie 2018

Orice speculație pe această temă denotă ori naivitate, ori o informare eronată, ori o crasă necunoaștere a procedurilor ori, pur și simplu, rea credință, manipulare.

Prin urmare era și este IMPOSIBIL ca la un referendum să se voteze și altceva decât Legea de revizuire care a produs acel referendum.

Drept dovadă, daca art.7 din Legea referendumului nu va fi modificat de Guvern prin OUG, la viitorul referendum („Fără penali în funcții publice”) va fi…aceeași întrebare. Nu poate fi alta pentru că nu permite Legea referendumului care spune clar că această întrebare se folosește în toate cazurile atunci când este vorba despre modificare a Constituției.

Iată  așadar, ce scrie la art.7 din Legea referendumului

(1) Cetățenii care participă la referendum au dreptul să se pronunțe prin „DA” sau „NU” la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament?”

Noi, vom încerca să determinăm modificarea acestei întrebări care să fie una cât mai explicită. Spre exemplu propunem ca ea să fie formulată astfel:

„Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament la data de… pentru care CCR a emis Decizia nr…..?”

 *

Manipularea (minciuna) nr.7.

Mai ziceau la referendumul din 2018, doamnele și domnii manipulatori de serviciu, faptul că revizuirea art.48 nu rezolvă problemele Familiei și că „Familia tradițională este un focar de violență, alcoolism, abuz”. FALS!

Iată ADEVĂRUL.

Revizuirea art. 48 nu și-a propus atunci și nu-și propune nici acum să rezolve problemele familiei, ci să protejeze FAMILIA și INSTITUȚIA CĂSĂTORIEI de o diluare a semnificației sale, de o extindere a ei la cuplurile de același sex… extindere care poate fi extrem de neplăcută și dăunătoare pentru un popor creștin, și nu numai, pentru un popor care, in general, dorește să trăiască sub pecetea lui Dumnezeu.

În sfârșit, problemele de zi cu zi care apar în unele familii fac obiectul altor propuneri de politici publice a actorilor guvernamentali și non-guvernamentali și sunt reglementate prin Legi.

Atragem atenția acestor corifei ai manipulării, dar și celor care au căzut pradă lor, asupra faptului că familia nu este tradițională, pentru că formarea unei familii nu îmbracă un caracter de tradiție; nu este tradițional să ai o familie ci…firesc, natural.

Apoi, nu Instituția Familiei, naturale, firești, este cauza violenței, alcoolismului și abuzului în societatea românească și nu numai.

Cauzele sunt multiple și nu se regăsesc în ideea de Familie. Iar ele pot fi rezolvate prin Legi aspre și clare.

 *

Manipularea (minciuna) nr.8.

S-a afirmat cu ocazia boicotării referendumului din 2018 cum că revizuirea art.48 al Constituției este gravă, pentru că atacă/restrânge drepturile minorităților sexuale. FALS!

Iată și ADEVĂRUL

În România nu exista și nici nu exisă un drept la căsătorie cu o persoană de același sex, consacrarea constituțională a acestei interdicții preexistente nu restrângea așa după cum nu restrânge nici acum, cu absolut nimic, nu atingea și nu atinge, niciun drept existent al minorităților sexuale. Mai mult, nu există niciun Tratat internațional care să vorbească despre dreptul la legalizarea căsătoriei între persoane de același sex, acest aspect fiind lăsat strict la latitudinea popoarelor și a conducerilor acestora.

 *

Manipularea (minciuna) nr.9.

O altă manipulare perfidă, bine gândită de o minte diabolică, a fost și aceea cum că revizuirea promovează o concepție religioasă – creștină, o viziune specifică unui stat teocratic și că revizuirea este rezultatul amestecului BOR și/sau a cultelor neoprotestante în politica statului român. FALS!

Iată ADEVĂRUL.

În discuție a fost și este doar sfera civilă a căsătoriei. În sensul că s-a dorit și se dorește conservarea înțelesului propriu, natural și consacrat milenar, inclusiv pre-creștin, al acesteia. Nu s-a cerut și nu se cere impunerea oficierii căsătoriei în Biserică, pentru a se putea pretinde că avem de a face cu impunerea unei viziuni religioase.

În ceea ce privește Biserica dar și cultele neoprotestante, acestea  pot susține o propunere, așa după cum orice altă organizație non-guvernamentală are dreptul să își susțină propria agendă (de la drepturile animalelor la anti-corupție), dar nu o dispun și nu o susțin ulterior dacă propunerea nu este adoptată conform mecanismelor Statului secular. În plus, nu poți interzice votul niciunui cetățean român care nu este în situația de a contravine Constituției, datorită unor fapte penale săvârșite și pentru care i s-a ridicat temporar anumite drepturi.

 *

Manipularea (minciuna) nr.10.

S-a afirmat, într-un mod diabolic, cu ocazia boicotării referendumului din 2018, faptul că referendumul dezbină și divizează societatea. FALS!

Iată ADEVĂRUL.

Orice temă implică tabere pro și contra; alegerile și democrația implică pluralitate de păreri și dezbatere. Nu este nimic anormal în împărțirea societății în aderenți la opțiuni diferite.

În particular, însă, acest referendum a avut, așa după cum va avea și viitorul referendum național pe această temă, un potențial mai degrabă unificator, cca 80 % din electoratul român opunându-se, în realitate, căsătoriei între persoane de același sex.

În loc de încheiere…

Autorităților și mas-media, în mare parte, au dezinformat în mod grosolan  poporul român în acea perioadă premergătoare referendumului Familia din anul 2018. Iar acest lucru se poate demonstra foarte ușor din cele relatate în mass-media scrisă, vorbită și/sau vizuală

Conform art.31 alineat (2) și (4) din Constituție, autoritățile și mass-media au OBLIGAȚIA să-i informeze corect pe cetățeni asupra tuturor subiectelor, problemelor publice.

Ele nu numai că nu au făcut asta dar, așa după cum am arătat mai înainte, au patronat o dezinformare grosolană. Și astfel,  cetățenii au fost determinați să nu se prezinte la vot.

Participarea Președintelui țării la boicot a fost evidentă și a culminat cu prezența sa la urne cu 15 minute înainte de finalul procesului de vot

Un referendum NU se boicotează.

Boicotarea unui referendum național nu are nicio legătură cu democrația.

Ca să boicotezi cu bună știință un referendum trebuie să dai dovadă în primul rând de un profund dispreț față de propriul tău popor dar și față de democrație.

Ca să boicotezi cu bună știință un referendum cu o astfel de temă, un referendum care vrea de fapt să pună sub protecția Constituției Familia, Căsătoria, trebuie să fii situat în afara valorilor umane universale care au stat și stau la baza oricărei societăți sănătoase din lume.

Acesta este Adevărul despre referendumul Familia și îl vom spune mereu până când românii vor afla și vor conștientiza toți că au fost manipulați și mințiți în mod grosolan. Iar în spatele acestor minciuni s-au aflat persoane care aparțin în special partidelor politice parlamentare actuale.

Români!

Veniți cu noi! Veniți să luptăm împreună pentru FAMILIE, ȚARĂ și NAȚIUNE!

https://mpdd.ro/adeziune-online/