A venit momentul adevărului ….
Un adevăr cât se poate de dur, dar este un adevăr și adevărul te înalță omule, nu te coboară, indiferent dacă îți place sau nu acel adevăr
Așadar, vă prezentăm o scurtă analiză despre calcule politice cinice ale unora pentru care „scopul scuză mijloacele”, iar mijloacele chiar nu mai contează.
.
Deci, iată povestea pe foarte scurt a ultimilor doi ani ai politicii din România.
*
Așadar, să vedem cam ce socoteli și-au făcut cei de la PSD și AUR , în tandem, ultimul visând alegeri anticipate chiar după 2- 3 zile de la investitura în Parlament, anunțând că mult nu va dura până vor face ei și vor drege cu cele 10% ale lor. Dar când ai prieteni sus puși, când știi că ai spatele acoperit, îți cam umfli mușchii.
Dacă mai adăugăm aici și întâlnirea de taină a lui George Simion cu Marcel Ciolacu, când încă nici nu se uscase ștampila pe buletinele de vot, sub patronajul acestei eminențe cenușii numită Vasile Dâncu, lucrurile cam încep să se limpezească. Pentru unii, că pentru alții ceața este groasă rău. Să vedem deci cam ce a fost în mintea liderilor acestor două partide de la bun început și care a fost singura strategie constată pe care au avut-o mereu în minte.
Mă refer aici la mintea diabolică, sau mințile diabolice din spatele lor, că la ei cu partea de gândire, de analiză, este ceva mai greu. Dar, trebuie să recunoaștem, sunt buni executanți, chiar dacă uneori mai dau și rateuri.
Deci, iată cam ce ordine credem noi că au primit, de la bun început. Da, nu vă mirați, au primit ordine, că doar nu credeți că puterea de decizie este la ei, la vreun partid politic parlamentar sau la Președinte. Dacă da, dați dovadă de o mare naivitate, periculoasă chiar, am spune noi
*
Așadar, „păpușarii” au hotărât, în linii mari, dar esențiale:
Sabotăm permanent procesul de vaccinare prin uneltele noastre, bine plasate în toată zona politica, administrativă, economică etc. Doar am văzut ce a fost în Lombardia. Avem nevoie să producem emoție. Și ce emoție poate fi mai mare decât moartea a mii de oameni?
.
Le trântim apoi și o liberalizare a prețurilor la energie prin oamenii noștri fideli din Sistem, că doar nu degeaba i-am înfiltrat acolo.
Apoi, la momentul potrivit, când vor începe să moară sute de oameni pe zi, acuzăm Guvernul de incompetență în ceea ce privește administrarea țării, în general, a Sistemului de Sănătate, în special, dar și a procesului de vaccinare. Îl facem responsabil și îi facem responsabili pe fraierii ăștia de la PNL-USR-UDMR de moartea oamenilor și apoi VICTORIE: provocăm alegeri anticipate, pe care le vom câștiga detașat, fără nicio problemă. Țara va fi a noastră, miliardele care trebuie să vină de la UE vor fi ale noastre și uite așa vom trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Le vom demonstra că noi suntem mai tari decât „păpușarii” lor
De UE și NATO ne ocupăm după aceea. Avem timp patru ani că doar nu mai are cine să ne mai dea jos. Nu mai are cine să ne oprească.
Așadar, după cum vedeți dragi români, a fost simplu ca bună ziua.
*
Întrebarea este de ce PNL-USR -UDMR tac?
De ce nu spun public adevărul, că doar și ei îl cunosc? Cunosc foarte bine acest război dintre „păpușari” și totuși tac. De ce? Pur și simplu de frică. Pentru că ăștia îi au la mână cu o grămadă de chestii și dacă ajung în mass-media sau mai rău pe la Parchete, le strică revelionul.
De ce nu spun ce s-a întâmplat în tot acest timp în spatele ușilor închise? De ce nu spun că singurele negocieri adevărate se poartă între „păpușari” și că ei sunt, de fapt, niște marionete triste așa după cum au fost întotdeauna? Nu au nicio treabă cu țara. Știu că le va veni din nou rândul la ciolan, chiar dacă acum se pare că îl vor pierde…
*
Cetățenii sunt manipulați de dimineața până seară și vor fi păcăliți, încă odată, de niște politicieni corupți, incompetenți, duplicitari și fără niciun gram de moralitate, slugi ai celor din spatele cortinei. Dacă se va ajunge la alegeri anticipate (puțin probabil totuși) îi vor vota pe „salvatori” și ne vom alege cu o majoritate confortabilă PSD-AUR. Sfârșit?
*
Nu! Chiar dacă lupta este total inegală vom lupta cu ei.
Cum vom face asta?
Spunându-le românilor ADEVĂRUL!
Poate că totuși reușim să îi oprim și să îi trimitem acasă pe TOȚI!
Nu de altceva dar este clar: sunt doar niște „marionete” șantajabile care ascultă ordinele care vin de la vajnicii păpușarii. Că deh… știu ei, „manevranții” din spatele scenei vieții românești, mai bine decât noi amărășteni, ce-i trebuie României și care este direcția în care trebuie să meargă.
Vom încerca să-i oprim, însă, eforturile noastre, fără voi, românii „treziți”, nu pot avea un final fericit. Și atunci, dacă nu vă veți implica, va veni adevărata criză… Și vom trăi împreună suferințe inimaginabile acum pentru imensa voastră majoritate
Dar speranța moare ultima.
Iar speranța României și a noastră, este poporul tăcut și cumsecade al acestei națiunii atât de greu încercate…. Pe el îl așteptăm…
Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă!