Popor român!

Noi, membrii Comitetului de Inițiativă cetățenească constituit legal în București, în data de 22 Iunie 2020, îți cerem ajutorul pentru promovarea, popularizarea, în întreaga țară, a  Proiectului de Lege de revizuire a Constituției „FAMILIA, piatra de temelie a societății”, care a primit AVIZ FAVORABIL de la Consiliul Legislativ al Parlamentului României, sub nr. A272/14.07.2020.

Îți cerem ajutorul pentru strângerea de semnături necesare organizării unui referendum destinat modificării art.48 alineat (1) din Constituția țării.

Aici poți citi Proiectul și motivația lui oficială: https://mpdd.ro/familia-naturala-piatra-de-temelie-a-societatii/

De ce vrem să facem asta?

Pentru ca tu, popor român, să hotărăști prin referendum național faptul că „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația şi instruirea copiilor”.

Pentru că familia firească, naturală, este fundamentată pe căsătoria liber consimțită dintre un bărbat și o femeie și trebuie să fie protejată de Constituție.

Acum, ea nu este protejată întrucât la art.48 alineat (1) scrie că „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți”, asta putând foarte bine însemna și căsătoria între doi bărbați sau două femei.

Pentru că suntem un popor majoritar creștin și nu putem accepta căsătoriile între persoane de același sex, nu putem accepta ca aceste cupluri să poată beneficia de această titulatură, „familie”, și drept consecință să aibă toate drepturile conferite unei familii, printre care și pe cel de a adopta copii.

Iar dacă vreodată se va pune problema adoptării unei Legi a căsătoriilor între persoane de același sex (și cu siguranță se va pune această problemă), acest lucru să nu se poată realiza decât prin referendum național și nu printr-un joc politic murdar.

Popor român!

A venit timpul ADEVĂRULUI!

Vom demonta toate minciunile din perioada Referendumului Familia 2018.

A venit timpul să faci DREPTATE celor care, pentru că au îndrăznit să apere valorile creștine ale neamului lor, au fost etichetați drept „infatuați”, „medievali”, „extremiști religioși”.

A venit vremea să faci DREPTATE FAMILIEI FIREȘTI, NATURALE, adică cea lăsată de DUMJNEZEU pe Pământ.

„Familia constituie elementul natural, si fundamental al societății si are dreptul la ocrotire din partea societății si a Statului” Așa scrie în Declarația Universală a Drepturilor Omului art.16 alineat (3); Pactul Internațional al Drepturilor Civile și Politice art.23 alineat (1).

„Dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie este recunoscut bărbatului şi femeii, începând de la vârsta nubilă”. Așa scrie Pactul Internațional al Drepturilor Civile și Politice art.23 alineat (1).

Vrem ca aceste aspecte să se regăsească și în Constituția României!

Popor român!

A venit vremea să le transmiți un mesaj clar celor care vor să distrugă valorile creștinismului din România și creștinismul însuși!

A venit vremea să le spunem răspicat: România este o țară creștină și așa va rămâne!

Cetățeni ai României!

Dacă ați decis să sprijiniți FAMILIA și INSTITUȚIA CĂSĂTORIEI, prin protejarea lor în Constituție așteptăm să ne trimiteți un email cu numărul d-stră de telefon, pentru a vă putea apoi contacta, la această adresă mpdd.renastere@gmail.com

Mulțumim,

Comitetul de Inițiativă