Câteva aspecte despre Uniunea Salvați România (USR)

Analiza acestui partid o voi începe cu un scurt pasaj dintr-un articol semnat Adrian Papahagi profesor doctor universitar, filolog și eseist român.

„Sunt câteva lucruri pe care nu le iert liderilor USR:

  1. Pozițiile anticreștine și refuzul de a-și asuma onest identitatea stângistă („liberală” în sens american).
  2. Snobarea și batjocorirea celor care au deschis bulevardul pe care ei defilează, printre care mă număr. Au mai existat oameni noi în politică, care au dus o luptă și mai ingrată cu monstrul USL (PSD+PNL la 60%). USR a prins turnanta mai favorabilă, atâta tot, iar liderii săi au fost ajutați din umbră, nu boicotați, ca noi.
  3. Pretenția că reprezintă mântuirea neamului, salvarea României – un mesianism inacceptabil. Mai sunt și alții care vor anticorupție, reformism, valori occidentale, și au demonstrat acest lucru în înfruntări politice și intelectuale grele, dar înțeleg mai conservator natura umană, limitele statului și esența civilizației occidentale, și nu-și permit să pozeze în salvatori, fiindcă știu că Mântuitor e unul singur.

Și acum prima întrebare pentru cei din USR?

Aveți sau nu vreo legătură cu mult controversatul american George Soroș?

Evident că asta este doar o întrebare retorică, la care voi nu veți răspunde sau dacă o veți face veți nega vehement.

Pentru cei care nu știu, George Soroș este un extremist de stânga, globalist notoriu, un susținător aprig al neomarxismului, progresismului, ideologie materialist științifică satanică de la un capăt la celălalt.

Este indubitabilă opinia conform căreia mulți dintre membrii și chiar unii lideri ai USR au fost finanțați, direct sau indirect, pe parcursul lor profesional, de Fundațiile acestui miliardar american. Au fost susținuți financiar de acest neomarxist feroce promotor al progresismului mondial, mentor fidel al lui Karl Popper cel de la care își trage rădăcinile Școala de la Frankfurt, școală care a adus până și America în pragul unui conflict social și politic de proporții, care a reușit să divizeze societatea americană, într-un mod extrem de periculos.

USR nu va recunoaște niciodată că este un partid neomarxist, stângist și legăturile unor membrii marcanți ai săi cu Fundația Soros, numai că aceste legături sunt evidente, existând documente care demonstrează asta. Vă dau un singur exemplu. Unul legat chiar de modul în care a luat ființă USR

Iată ce scria în Cotidianul la data de 30 Iunie 2016…

„Inițiativa România” și „Fundația Friedrich Naumann” au organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Predeal o întâlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid. Între VIP-uri, Nicușor Dan, președintele USB, și Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii și fost candidat al Partidului „Forța Civică” al lui Mihai Răzvan Ungureanu!

Toate bune și frumoase, numai că „Inițiativa România” nu este altceva decât o pălărie care adăpostește mai multe ONG-uri susținute de… George Soroș.

Progresismul, susținut public de USR de altfel, poate că nu ar fi nimic rău dacă progresului materialist-științific promovat de această ideologie i s-ar alătura și principii sănătoase, morale, de susținere a valorilor de esență ale națiunii noastre: credința, grija față de om, familie, țară și națiune. Dar asta ar contrazice total crezul neomarxist al acestui partid.

Pentru că da, membri USR, ca niște veritabili neomarxiști, susținuți din umbră de oculta globalistă internă și externă, nu-și pot permite asta, chiar cu riscul desființării lor ca partid. Și nu-și pot permite întrucât, în afara faptului că ei chiar cred în valorile neomarxismului, au în spatele lor „păpușarii” ocultei globaliste, interni și externi,       așa-zișii progresiști ai lumii de astăzi, care nu le vor permite asta.

Au pornit, așadar, pe un drum fără întoarcere și vor merge pe el până la capăt pentru că nu au încotro, pentru că în realitate nu sunt un partid liber.

Progresul fără Dumnezeu, fără principii morale sănătoase, a dus, duce și va duce întotdeauna umanitatea la regres și nu la… progres. Iar asta este o certitudine. USR refuză însă să înțeleagă și să accepte asta.

Din perspectiva ideologică, mai nou, acest partid se declară a fi de centru-dreapta.

Aici intervine cea de doua întrebare pentru USR.

Cum vă puteți declara, doamnelor și domnilor din USR, drept partid de         centru-dreapta și in același timp să vă etalați frecvent, și chiar agresiv uneori,  poziția anticreștină?

S-a văzut asta nu numai prin acțiunile voastre, decăzute aș spune, de boicotare a referendumului Familia.

Acest anticreștinism al vostru a mai fost și este scos în evidență de opoziția radicală pe care ați avut-o și o aveți față de religie, în general, față de credință și față de Biserică, în special. Și aici vorbim despre Instituția numită Biserică și nu despre clerul bisericesc. Sunt două aspecte separate astea, pe care voi le amestecați în mod, zic eu, premeditat și iresponsabil.

Este cât se poate de evident faptul că voi cei din USR, împreună cu susținătorii voștri radicalizați, nu susține aceste valori ci le călcați pur și simplu în picioare, manifestând o ură deschisă în această direcție, o agresivitate care vă arată, de fapt, adevărata față.  Acest aspect vă plasează, în opinia mea, în zona stângii radicale europene și nicidecum în cea de centru dreapta, de esență creștin democrată.

Îi numiți pe toți cei care își manifestă credința în Dumnezeu, așa după cum au înțeles ei să o manifeste, talibani, medievali. Mai mult, propagați mereu în spațiul public faptul că vreți să scoateți România din zona medievală și să o duceți în lumea civilizată Uniunii Europene. Vă anunț faptul că România, cel puțin din perspectiva spirituală, este în acest moment superioară Europei, în general vorbind.

Țin să vă amintesc tovarăși despre faptul că fondatorii UE, Alcide Gasperi, Konrad Adenauer, Robert Schuman, au elaborat proiectul UE așezând totul pe principii și valori creștine.

Mai mult în articolul 10 din Carta Drepturilor Fundamentale ale UE, proclamată de Parlamentul European, Consiliul și Comisia de la Strasbourg,  la data de 12 decembrie 2007, se spune clar atunci când se pune problema libertății de gândire, de conștiință și de religie:

(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conștiință și de religie. Acest drept implică libertatea de a-și schimba religia sau convingerea, precum și libertatea de a-și manifesta religia sau convingerea individual sau colectiv, în public sau în particular, prin intermediul cultului, învățământului, practicilor și îndeplinirii riturilor.

Voi, membri USR, în general, după care legi și tratate vă coordonați activitatea politică?

Pentru că este limpede faptul că, cel puțin din perspectiva arătată, voi nu aveți nicio treabă cu Carta Drepturilor Fundamentale a UE, cu Constituția UE și nici chiar cu Constituția României care la art. 29, Libertatea conștiinței spune:

(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credință religioasă, contrare convingerilor sale.

Iată poziția avută, nu mai departe de anul 2019, de unul dintre liderii voștri vis a vis de marea sărbătoare creștină a Nașterii Domnului Iisus Hristos, poziție nesancționată în niciun fel de conducerea centrală a USR.

Din contră, Iulian Bulai, autorul mesajului pe care îl voi prezenta imediat, este promovat pentru un post in Parlamentul României, deci, figurează pe listele voastre.

Iată și mesajul:

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extraordinarul dar și limitele societății în care a apărut…”

Cum să ai tupeul sa candidezi într-o zonă în care inima creștinătății românești bate cu atâta putere tovarășe Iulian Bulai ? De ce îți spun tovarășe? Pentru că domn, nu am cum să-ți spun. Pur și simplu nu pot.

Să-ți fie rușine Iulian Bulai!

Iar nemțenilor le transmit să ia aminte la cameleoni ca tine.

Să nu vă imaginați prieteni că individul amintit este vreo excepție în acest partid neomarxist. Sunt mulți ca el în USR. De fapt întregul USR este un… cameleon de soi.

Și acum câteva lucruri legate de poziționarea USR față de referendumul Familia.

A boicota un referendum în democrație oricum este o acțiune imorală, întrucât referendumul înseamnă, de fapt, vocea poporului, decizia lui și nimeni nu ar trebui să obstrucționeze asta, sub nicio formă, în nici un fel. Asta dacă îți respecți poporul. Se pare însă că USR nu o prea face, din contră.

Caracterul anticreștin al acestei organizații politice este evidențiat prin multe dintre acțiunile membrilor ei, după cum am arătat.

Cea mai mare dovadă în această direcție fiind poziționarea sa împotriva Familiei firești, poziție pe care nu o mai poate nega argumentat.

Așadar, ca să boicotezi cu bună știință un referendum, în general, trebuie să dai dovadă în primul rând de un profund dispreț față de propriul tău popor dar și față de democrație.

Ca să boicotezi cu bună știință un referendum cu o astfel de temă, un referendum care vrea de fapt să pună sub protecția Constituției instituția Familiei, trebuie să fii situat în afara valorilor umane universale care au stat și stau la baza oricărei societăți sănătoase din lume.

Și Partidul Uniunea Salvați România (cât de ipocrită pare această denumire în contextul celor arătate) exact asta a făcut, direct și indirect.

Una dintre manipulările perfide ale USR a fost aceea prin care a indus, în mod parșiv, prin anumiți postaci de Facebook, faptul că întrebarea de la referendum lasă loc și la alte modificări ale Constituției care l-ar avantaja pe Liviu Dragnea și PSD. 

Acum, același USR care vine cu o inițiativă, „Fără penali în funcții publice”, ne anunță faptul că se bate, chipurile, pentru ținerea referendumului în 6 Decembrie 2020 odată cu alegerile generale.

Dar nu mai amintește nimic de întrebare care, dacă se va ține acest referendum, va fi… aceeași, conform art.7 din Legea referendumului.

Adică, „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”?

De fapt, USR face doar un joc politic murdar, un joc de imagine, bătându-și efectiv joc de cetățenii de bună credință care, normal, că își doresc o curățare, o primenire a acestei clase politice coruptă și incompetentă, în general.

Și am să explic afirmația mea:

Iată textul proiectului de lege mult trâmbițat de USR.

„Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților şi Senat şi în funcția de președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”.

Cum există o procedură legală de reabilitare, pentru orice infracțiune, după terminarea pedepsei, la 4,5 sau 7 ani, conform art.166 din Codul Penal, este clar faptul că cei interesați vor apela la ea si vor obține reabilitarea. Și atunci nimeni nu-i va mai putea opri să candideze. Deci, posibilitatea de avea în funcții politice persoane care au fost condamnate penal nu va fi înlăturată decât temporal și nu definitiv.

Cum îi fentează USR aici pe cetățeni?

Iată cum:

Cunoscând dorința multora de a nu mai vedea în funcții publice oameni penali, ei au pus accentul doar pe prima parte a proiectului, venind in spațiul public cu formula „Fără penali in funcții publice” dând cetățenilor falsa impresie că iată, dorința lor se va împlini. Însă au uitat, intenționat, să arate faptul că lozinca lor va funcționa până la… reabilitarea acestor penali.

Ca să nu ne prindem de șmecherie, au venit cu textul final al proiectului care spune… până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”

În mod normal, ar fi trebuit să spună „ până la intervenirea reabilitării conform legi”.

S-au ferit însă de termenul de „reabilitare” care ar fi diminuat semnificativ impactul public și au venit cu fraza amintită, conștienți fiind că nu se poate suspenda pe viață dreptul nimănui de a candida, întrucât s-ar intra într-un conflict nedorit cu Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Prin urmare, ne facem datoria și spunem cetățenilor României faptul că, acest text, odată introdus în Constituția României, anulează doar temporar dreptul de a candida al persoanelor condamnate pentru diferite infracțiuni și în niciun caz definitiv

Așadar, „Fără penali în funcții publice” este doar o lozincă electorală, una care, pentru cei neinformați, marea majoritate sună bine. Și uite așa USR a mai câștigat niște susținători..

Și acum ce de treia întrebare pentru conducerea USR dar și pentru ceilalți membri, în general:

Cum puteți cere votul românilor, doamnelor și domnilor din USR, când, atunci în 2018 cu prilejul referendumului Familia, i-ați mințit și manipulat grosolan încălcând grav Constituția României art.31 alineat (2) și terfelind numele a aproape 3 milioane de cetățeni care au susținut acel proiect, numindu-i în toate felurile?

Această întrebare va rămâne fără răspuns, sau dacă va exista unul, va fi tipic, neomarxist, adică violent și cu argumentație spre zero.

În altă ordine de idei…

Rise Project a prezentat anul trecut cum au evoluat proiectele europene de care s-a ocupat liderul USR, înainte de a intra în politică. Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) s-a autosesizat și a început o anchetă, în acest caz, la finele anului trecut.

Ultima întrebare, pe care o voi adresa de data astă domnului Dan Barna este următoarea:

Domnule Dan Barna, ce ne puteți spune despre cercetarea declanșată de Oficiul European de Luptă Antifraudă, în ceea ce vă privește (OLAF) ?

Aș mai adăuga ceva totuși.

Îmi amintesc faptul că la un anumit eveniment am fost întrebat în mod direct de ce nu ne dorim o colaborare cu USR. De ce nu susținem acest partid

Am răspuns atunci scurt: pentru ca ne desparte un principiu fundamental, la care noi ținem foarte mult și pe care ei îl ignoră.

Ziaristul m-a întrebat scurt:  Care?

I-am răspuns tot la fel de scurt: IDENTITATEA NAȚIONALĂ. Interviul s-a terminat brusc, fără comentarii

Concluzie finală.

USR este un partid care nu are nicio legătură cu valorile și tradițiile națiunii noastre, un partid care slujește interesele oricui numai ale poporului român, nu.

Legăturile acestui partid cu miliardarul George Soroș sunt cât se poate de clare chiar dacă ei nu vor recunoaște niciodată public asta.

Este suficient să le studiem principiile cu atenție și cu siguranță ne vom da seama de asemănările evidente existente între ideologia soroșistă și cea promovată, agresiv chiar, de USR.

USR este, în realitate, un partid neomarxist, progresist, anticreștin. Cine nu crede, să studieze ideologia neomarxistă, să privească apoi la faptele acestui partid și se va lămuri.

Pentru noi, cei din Mișcarea pentru Democrație Directă sunt suficiente cele arătate în acest scurt articol,  pentru a declara public faptul că ne delimităm clar și de acest partid, așa cum ne-am delimitat de PSD și PNL. 

PSD, PNL și USR sunt, așadar, trei partide pe care noi, cei din Mișcarea pentru Democrație Directă le considerăm incompatibile cu năzuințele națiunii noastre, le considerăm incapabile să ducă România spre un progres material și spiritual real.

Și acum câteva lucruri despre PLUS…

PLUS a fost fondat la comanda Sistemului și pregătit cu dedicație pentru Dacian Cioloș de trei cetățeni români, care aparent nu au nicio legătură cu acest personaj duplicitar din cap până în picioare.

Iată-i:

Daneș Raluca Florina, președintă,  Iordache Iulia, vicepreședinte, Iordache Adrian Alexandru secretar general.

Spun aparent, întrucât este evident faptul că acest partid a fost înființat cu dedicație pentru Dacian Cioloș.

Mai mult, unul dintre fondatori, adică Iordache Adrian Alexandru este fiul unui fost maior de securitate, după cum a declarat public Marius Oprea, istoric, poet și eseist român, membru al Uniunii Scriitorilor din România, autorul unei cărți extrem de interesante: Moștenitorii Securității.

Și mai evident este faptul că cineva a comandat asta, a pus la cale toată tărășenia.

Inevitabil, se pune întrebarea:

De ce Dacian Cioloș nu apare printre fondatorii PLUS, așa după cum ar fi fost absolut normal ?

Este o întrebare la care, în mod sigur, la un moment dat vom avea și un răspuns corect. Nu de la Dacian Cioloș, evident. Răspunsurile acestui domn nu prea se întâlnesc cu… corectitudinea (poate doar cu cea… politică, ca să zic așa)

Dacian Cioloș a boicotat și el referendumul Familia. Este drept ceva mai diplomat decât Dan Barna, dar tot pe acolo. In rest, i-a mințit și el pe români, manipulându-i la fel ca tovarășul său de drum neomarxistul Dan Barna.

Dacian Cioloș este cel care într-un document oficial prin care motiva poziția Guvernului României, potrivnică unui proiect de lege de completare a Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal, prin faptul că „țara și națiunea sunt esențialmente noțiuni abstracte” 

Ca să înțelegeți despre ce este vorba, atrag atenția asupra faptului că proiectul de lege, susținut de 60 de deputați și senatori, avea ca scop reîncriminarea infracțiunilor de defăimare a țării sau a națiunii.

Și au sărit ca arși tovarășii globaliști din Guvernul de atunci.

Așadar, Guvernul României, condus în acea vreme de Dacian Cioloș și-a precizat punctul de vedere cu privire la acest proiect legislativ, premierul arătând negru pe alb că nu susține acest proiect deoarece „țara” și „națiunea” sunt valori „esențialmente abstracte”.

Aș avea câteva întrebări pentru domnul Dacian Cioloș.

D-le Dacian Cioloș în calitatea dumneavoastră de comisar european pe agricultură, interesele cui ați slujit (în afara celor legitime ale Uniunii) României sau Franței și care ar fi argumentele dumneavoastră legate de acest aspect ?

D-le Dacian Cioloș aveți sau nu cetățenia franceză ?

Pentru că, la un moment dat ați apărut pe site-ul Ambasadei Franței din România ca cetățean francez.

A greșit ambasadorul?

Din informațiile pe care le am, cei de la L’humanite vă percep ca cetățean francez, totuși. În sfârșit… poate greșesc și ei. Care este adevărul? Sunteți sau nu cetățean francez?

Nu că ar fi o crimă asta, dar vrem să știm și noi. Nu ne place să fim mințiți de cei care ne pot influența destinele, pot influența destinul țării și al națiunii noastre. Și încă ceva, dacă este așa, veți intra în cartea recordurilor, întrucât nu mai cunoaștem în lume un caz similar. Adică, o persoană cu dublă cetățenie să ocupe o funcție de înaltă demnitate în conducerea vreunei țări democratice din lume. Că la dictaturi nu se pune problema. Și… nu este clar deloc, dacă în acest caz nu ați încălcat legea în vigoare la momentul investiturii dumneavoastră.

Știm că acum Legea permite asta, așa după cum permite și ca în Parlament să poată ajunge persoane cu multiplă cetățenie, ceea ce noi considerăm a fi o anormalitate vecină cu trădarea. In nicio țară democratică din lume nu veți găsi așa ceva. Dar nu știm dacă la momentul investiturii legea permitea așa ceva.

D-le Dacian Cioloș, cu ce prilej și în ce împrejurare ați dobândit și prenumele de Julien, sau l-ați avut de la naștere?

Când putem vedea, totuși, certificatul dumneavoastră de naștere?

Spun asta întrucât în dosarul 10684/3/2018 de la Tribunalul București apăreți sub numele de Dacian Julien Cioloș.

Nu credeți că este anormal ca cineva să ocupe funcția de Prim-ministru și cetățenii să nu-i cunoască numele complet?

De ce ați evitat să le spuneți românilor adevărul în această direcție?

D-le Dacian Julien Cioloș ați avut, aveți sau nu o înțelegere ascunsă cu președintele Franței în ceea ce privește conducerea Grupului Renew Europe?

D-le Dacian Julien Cioloș care este poziția dumneavoastră față de globalism, în general, și față de neomarxism / progresism în special ?

Să vedem acum o opinie exprimată de cunoscutul politician, Mihai Neamțu profesor universitar, om politic, intelectual de dreapta, vis a vis de liderii alianței USR-PLUS, una care oglindește foarte bine, în esență, situația celor două partide aflate acum în alianță. O poziție pe care o susțin în totalitate.

„Da, suntem ultra-progresiști, da, suntem liber-schimbiști…” Pe urmele inegalabilului Cațavencu, domnii Cioloș și Barna doresc să-și salveze țărișoara, adică patria noastră, România, „ca să fie bine şi tot românul să prospere…”

„Deși n-au guvernat nici măcar o singură zi, tovarășii de la USR Plus au un palmares de toată frumusețea. Până să facă șosele, poduri și autostrăzi, și până la mult vestita reformă a clasei politice, useriștii au boicotat în 2018 inițiativa cetățenească privind Referendumul pentru familie, au promovat cristofobia, ateismul, lupta de clasă și ideologia „identității de gen”, au cerut toleranță pentru consumul de droguri și educația sexuală obligatorie (fără consimțământul părinților) pentru pruncii de patru-cinci anișori, dar și transgenderismul sau adopția de copii pentru cuplurile homosexuale. Urgențe presante, mari ambiții, vast program!

Au exclus membri „suspecți” pentru apartenența la orice biserică demnă de acest nume, s-au declarat împotriva slujbelor religioase pe timp de pandemie, fiind totodată fani ai mitingurilor BLM / Antifa din Statele Unite și Europa. Cel mai recent, un mare număr de consilieri județeni și locali ai alianței USR-Plus au refuzat să atingă Biblia și să rostească numele lui Dumnezeu în timpul ceremoniilor de învestire.

Ne așteptăm ca următorul ministru al Educației din partea USR să introducă și lectura obligatorie a Manifestului Partidului Comunist. Numai așa vom păși, cu adevărat, în lumea perfectă a mileniului trei!”

Concluzie finală !

Ținând cont de tot ceea ce am arătat în acest articol, cât am putut de succint, de nenumăratele semne de întrebare care planează asupra celor două formațiuni politice și aspra liderilor acestora, noi membri MPDD NU vom vot alianța USR-PLUS și considerăm că ea ca și PSD sau PNL aparține păpușarilor din spatele cortinei vieții politice românești, este o alianță a intereselor personale sau de grup, este o alianță a ocultei globaliste interne și externe.

Noi, vrem o altfel de politică în România! Vrem partide care să slujească în mod real intereselor omului, familiei, țării și națiunii. Vrem partide care să apere în mod real, constant și consistent valorile creștine, valorile de esență ale neamului nostru.

Vrem partide care să contribuie eficient la dezvoltarea României atât din perspectiva spirituală cât și din cea materială. Considerăm că USR-PLUS la fel ca și PSD, sau PNL nu intră în această categorie. Prin urmare NU vom vota aceste partide!

 

 

 

 

 

Câteva aspecte despre Uniunea Salvați România (USR)

Analiza acestui partid o voi începe cu un scurt pasaj dintr-un articol semnat Adrian Papahagi profesor doctor universitar, filolog și eseist român.

„Sunt câteva lucruri pe care nu le iert liderilor USR:

  1. Pozițiile anticreștine și refuzul de a-și asuma onest identitatea stângistă („liberală” în sens american).
  2. Snobarea și batjocorirea celor care au deschis bulevardul pe care ei defilează, printre care mă număr. Au mai existat oameni noi în politică, care au dus o luptă și mai ingrată cu monstrul USL (PSD+PNL la 60%). USR a prins turnanta mai favorabilă, atâta tot, iar liderii săi au fost ajutați din umbră, nu boicotați, ca noi.
  3. Pretenția că reprezintă mântuirea neamului, salvarea României – un mesianism inacceptabil. Mai sunt și alții care vor anticorupție, reformism, valori occidentale, și au demonstrat acest lucru în înfruntări politice și intelectuale grele, dar înțeleg mai conservator natura umană, limitele statului și esența civilizației occidentale, și nu-și permit să pozeze în salvatori, fiindcă știu că Mântuitor e unul singur.

Și acum prima întrebare pentru cei din USR?

Aveți sau nu vreo legătură cu mult controversatul american George Soroș?

Evident că asta este doar o întrebare retorică, la care voi nu veți răspunde sau dacă o veți face veți nega vehement.

Pentru cei care nu știu, George Soroș este un extremist de stânga, globalist notoriu, un susținător aprig al neomarxismului, progresismului, ideologie materialist științifică satanică de la un capăt la celălalt.

Este indubitabilă opinia conform căreia mulți dintre membrii și chiar unii lideri ai USR au fost finanțați, direct sau indirect, pe parcursul lor profesional, de Fundațiile acestui miliardar american. Au fost susținuți financiar de acest neomarxist feroce promotor al progresismului mondial, mentor fidel al lui Karl Popper cel de la care își trage rădăcinile Școala de la Frankfurt, școală care a adus până și America în pragul unui conflict social și politic de proporții, care a reușit să divizeze societatea americană, într-un mod extrem de periculos.

USR nu va recunoaște niciodată că este un partid neomarxist, stângist și legăturile unor membrii marcanți ai săi cu Fundația Soros, numai că aceste legături sunt evidente, existând documente care demonstrează asta. Vă dau un singur exemplu. Unul legat chiar de modul în care a luat ființă USR

Iată ce scria în Cotidianul la data de 30 Iunie 2016…

„Inițiativa România” și „Fundația Friedrich Naumann” au organizat la sfârșitul săptămânii trecute la Predeal o întâlnire a unor ONG-uri în vederea constituirii unei platforme politice comune, adică faza de dinaintea creării unui partid. Între VIP-uri, Nicușor Dan, președintele USB, și Vlad Alexandrescu, fostul ministru al Culturii și fost candidat al Partidului „Forța Civică” al lui Mihai Răzvan Ungureanu!

Toate bune și frumoase, numai că „Inițiativa România” nu este altceva decât o pălărie care adăpostește mai multe ONG-uri susținute de… George Soroș.

Progresismul, susținut public de USR de altfel, poate că nu ar fi nimic rău dacă progresului materialist-științific promovat de această ideologie i s-ar alătura și principii sănătoase, morale, de susținere a valorilor de esență ale națiunii noastre: credința, grija față de om, familie, țară și națiune. Dar asta ar contrazice total crezul neomarxist al acestui partid.

Pentru că da, membri USR, ca niște veritabili neomarxiști, susținuți din umbră de oculta globalistă internă și externă, nu-și pot permite asta, chiar cu riscul desființării lor ca partid. Și nu-și pot permite întrucât, în afara faptului că ei chiar cred în valorile neomarxismului, au în spatele lor „păpușarii” ocultei globaliste, interni și externi,       așa-zișii progresiști ai lumii de astăzi, care nu le vor permite asta.

Au pornit, așadar, pe un drum fără întoarcere și vor merge pe el până la capăt pentru că nu au încotro, pentru că în realitate nu sunt un partid liber.

Progresul fără Dumnezeu, fără principii morale sănătoase, a dus, duce și va duce întotdeauna umanitatea la regres și nu la… progres. Iar asta este o certitudine. USR refuză însă să înțeleagă și să accepte asta.

Din perspectiva ideologică, mai nou, acest partid se declară a fi de centru-dreapta.

Aici intervine cea de doua întrebare pentru USR.

Cum vă puteți declara, doamnelor și domnilor din USR, drept partid de         centru-dreapta și in același timp să vă etalați frecvent, și chiar agresiv uneori,  poziția anticreștină?

S-a văzut asta nu numai prin acțiunile voastre, decăzute aș spune, de boicotare a referendumului Familia.

Acest anticreștinism al vostru a mai fost și este scos în evidență de opoziția radicală pe care ați avut-o și o aveți față de religie, în general, față de credință și față de Biserică, în special. Și aici vorbim despre Instituția numită Biserică și nu despre clerul bisericesc. Sunt două aspecte separate astea, pe care voi le amestecați în mod, zic eu, premeditat și iresponsabil.

Este cât se poate de evident faptul că voi cei din USR, împreună cu susținătorii voștri radicalizați, nu susține aceste valori ci le călcați pur și simplu în picioare, manifestând o ură deschisă în această direcție, o agresivitate care vă arată, de fapt, adevărata față.  Acest aspect vă plasează, în opinia mea, în zona stângii radicale europene și nicidecum în cea de centru dreapta, de esență creștin democrată.

Îi numiți pe toți cei care își manifestă credința în Dumnezeu, așa după cum au înțeles ei să o manifeste, talibani, medievali. Mai mult, propagați mereu în spațiul public faptul că vreți să scoateți România din zona medievală și să o duceți în lumea civilizată Uniunii Europene. Vă anunț faptul că România, cel puțin din perspectiva spirituală, este în acest moment superioară Europei, în general vorbind.

Țin să vă amintesc tovarăși despre faptul că fondatorii UE, Alcide Gasperi, Konrad Adenauer, Robert Schuman, au elaborat proiectul UE așezând totul pe principii și valori creștine.

Mai mult în articolul 10 din Carta Drepturilor Fundamentale ale UE, proclamată de Parlamentul European, Consiliul și Comisia de la Strasbourg,  la data de 12 decembrie 2007, se spune clar atunci când se pune problema libertății de gândire, de conștiință și de religie:

(1) Orice persoană are dreptul la libertatea de gândire, de conștiință și de religie. Acest drept implică libertatea de a-și schimba religia sau convingerea, precum și libertatea de a-și manifesta religia sau convingerea individual sau colectiv, în public sau în particular, prin intermediul cultului, învățământului, practicilor și îndeplinirii riturilor.

Voi, membri USR, în general, după care legi și tratate vă coordonați activitatea politică?

Pentru că este limpede faptul că, cel puțin din perspectiva arătată, voi nu aveți nicio treabă cu Carta Drepturilor Fundamentale a UE, cu Constituția UE și nici chiar cu Constituția României care la art. 29, Libertatea conștiinței spune:

(1) Libertatea gândirii şi a opiniilor, precum şi libertatea credințelor religioase nu pot fi îngrădite sub nici o formă. Nimeni nu poate fi constrâns să adopte o opinie ori să adere la o credință religioasă, contrare convingerilor sale.

Iată poziția avută, nu mai departe de anul 2019, de unul dintre liderii voștri vis a vis de marea sărbătoare creștină a Nașterii Domnului Iisus Hristos, poziție nesancționată în niciun fel de conducerea centrală a USR.

Din contră, Iulian Bulai, autorul mesajului pe care îl voi prezenta imediat, este promovat pentru un post in Parlamentul României, deci, figurează pe listele voastre.

Iată și mesajul:

„Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă. Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea. Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extraordinarul dar și limitele societății în care a apărut…”

Cum să ai tupeul sa candidezi într-o zonă în care inima creștinătății românești bate cu atâta putere tovarășe Iulian Bulai ? De ce îți spun tovarășe? Pentru că domn, nu am cum să-ți spun. Pur și simplu nu pot.

Să-ți fie rușine Iulian Bulai!

Iar nemțenilor le transmit să ia aminte la cameleoni ca tine.

Să nu vă imaginați prieteni că individul amintit este vreo excepție în acest partid neomarxist. Sunt mulți ca el în USR. De fapt întregul USR este un… cameleon de soi.

Și acum câteva lucruri legate de poziționarea USR față de referendumul Familia.

A boicota un referendum în democrație oricum este o acțiune imorală, întrucât referendumul înseamnă, de fapt, vocea poporului, decizia lui și nimeni nu ar trebui să obstrucționeze asta, sub nicio formă, în nici un fel. Asta dacă îți respecți poporul. Se pare însă că USR nu o prea face, din contră.

Caracterul anticreștin al acestei organizații politice este evidențiat prin multe dintre acțiunile membrilor ei, după cum am arătat.

Cea mai mare dovadă în această direcție fiind poziționarea sa împotriva Familiei firești, poziție pe care nu o mai poate nega argumentat.

Așadar, ca să boicotezi cu bună știință un referendum, în general, trebuie să dai dovadă în primul rând de un profund dispreț față de propriul tău popor dar și față de democrație.

Ca să boicotezi cu bună știință un referendum cu o astfel de temă, un referendum care vrea de fapt să pună sub protecția Constituției instituția Familiei, trebuie să fii situat în afara valorilor umane universale care au stat și stau la baza oricărei societăți sănătoase din lume.

Și Partidul Uniunea Salvați România (cât de ipocrită pare această denumire în contextul celor arătate) exact asta a făcut, direct și indirect.

Una dintre manipulările perfide ale USR a fost aceea prin care a indus, în mod parșiv, prin anumiți postaci de Facebook, faptul că întrebarea de la referendum lasă loc și la alte modificări ale Constituției care l-ar avantaja pe Liviu Dragnea și PSD. 

Acum, același USR care vine cu o inițiativă, „Fără penali în funcții publice”, ne anunță faptul că se bate, chipurile, pentru ținerea referendumului în 6 Decembrie 2020 odată cu alegerile generale.

Dar nu mai amintește nimic de întrebare care, dacă se va ține acest referendum, va fi… aceeași, conform art.7 din Legea referendumului.

Adică, „Sunteți de acord cu legea de revizuire a Constituției României în forma aprobată de Parlament”?

De fapt, USR face doar un joc politic murdar, un joc de imagine, bătându-și efectiv joc de cetățenii de bună credință care, normal, că își doresc o curățare, o primenire a acestei clase politice coruptă și incompetentă, în general.

Și am să explic afirmația mea:

Iată textul proiectului de lege mult trâmbițat de USR.

„Nu pot fi aleși în organele administrației publice locale, în Camera Deputaților şi Senat şi în funcția de președinte al României cetățenii condamnați definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”.

Cum există o procedură legală de reabilitare, pentru orice infracțiune, după terminarea pedepsei, la 4,5 sau 7 ani, conform art.166 din Codul Penal, este clar faptul că cei interesați vor apela la ea si vor obține reabilitarea. Și atunci nimeni nu-i va mai putea opri să candideze. Deci, posibilitatea de avea în funcții politice persoane care au fost condamnate penal nu va fi înlăturată decât temporal și nu definitiv.

Cum îi fentează USR aici pe cetățeni?

Iată cum:

Cunoscând dorința multora de a nu mai vedea în funcții publice oameni penali, ei au pus accentul doar pe prima parte a proiectului, venind in spațiul public cu formula „Fără penali in funcții publice” dând cetățenilor falsa impresie că iată, dorința lor se va împlini. Însă au uitat, intenționat, să arate faptul că lozinca lor va funcționa până la… reabilitarea acestor penali.

Ca să nu ne prindem de șmecherie, au venit cu textul final al proiectului care spune… până la intervenirea unei situații care înlătură consecințele condamnării”

În mod normal, ar fi trebuit să spună „ până la intervenirea reabilitării conform legi”.

S-au ferit însă de termenul de „reabilitare” care ar fi diminuat semnificativ impactul public și au venit cu fraza amintită, conștienți fiind că nu se poate suspenda pe viață dreptul nimănui de a candida, întrucât s-ar intra într-un conflict nedorit cu Declarația Universală a Drepturilor Omului.

Prin urmare, ne facem datoria și spunem cetățenilor României faptul că, acest text, odată introdus în Constituția României, anulează doar temporar dreptul de a candida al persoanelor condamnate pentru diferite infracțiuni și în niciun caz definitiv

Așadar, „Fără penali în funcții publice” este doar o lozincă electorală, una care, pentru cei neinformați, marea majoritate sună bine. Și uite așa USR a mai câștigat niște susținători..

Și acum ce de treia întrebare pentru conducerea USR dar și pentru ceilalți membri, în general:

Cum puteți cere votul românilor, doamnelor și domnilor din USR, când, atunci în 2018 cu prilejul referendumului Familia, i-ați mințit și manipulat grosolan încălcând grav Constituția României art.31 alineat (2) și terfelind numele a aproape 3 milioane de cetățeni care au susținut acel proiect, numindu-i în toate felurile?

Această întrebare va rămâne fără răspuns, sau dacă va exista unul, va fi tipic, neomarxist, adică violent și cu argumentație spre zero.

În altă ordine de idei…

Rise Project a prezentat anul trecut cum au evoluat proiectele europene de care s-a ocupat liderul USR, înainte de a intra în politică. Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) s-a autosesizat și a început o anchetă, în acest caz, la finele anului trecut.

Ultima întrebare, pe care o voi adresa de data astă domnului Dan Barna este următoarea:

Domnule Dan Barna, ce ne puteți spune despre cercetarea declanșată de Oficiul European de Luptă Antifraudă, în ceea ce vă privește (OLAF) ?

Aș mai adăuga ceva totuși.

Îmi amintesc faptul că la un anumit eveniment am fost întrebat în mod direct de ce nu ne dorim o colaborare cu USR. De ce nu susținem acest partid

Am răspuns atunci scurt: pentru ca ne desparte un principiu fundamental, la care noi ținem foarte mult și pe care ei îl ignoră.

Ziaristul m-a întrebat scurt:  Care?

I-am răspuns tot la fel de scurt: IDENTITATEA NAȚIONALĂ. Interviul s-a terminat brusc, fără comentarii

Concluzie finală.

USR este un partid care nu are nicio legătură cu valorile și tradițiile națiunii noastre, un partid care slujește interesele oricui numai ale poporului român, nu.

Legăturile acestui partid cu miliardarul George Soroș sunt cât se poate de clare chiar dacă ei nu vor recunoaște niciodată public asta.

Este suficient să le studiem principiile cu atenție și cu siguranță ne vom da seama de asemănările evidente existente între ideologia soroșistă și cea promovată, agresiv chiar, de USR.

USR este, în realitate, un partid neomarxist, progresist, anticreștin. Cine nu crede, să studieze ideologia neomarxistă, să privească apoi la faptele acestui partid și se va lămuri.

Pentru noi, cei din Mișcarea pentru Democrație Directă sunt suficiente cele arătate în acest scurt articol,  pentru a declara public faptul că ne delimităm clar și de acest partid, așa cum ne-am delimitat de PSD și PNL. 

PSD, PNL și USR sunt, așadar, trei partide pe care noi, cei din Mișcarea pentru Democrație Directă le considerăm incompatibile cu năzuințele națiunii noastre, le considerăm incapabile să ducă România spre un progres material și spiritual real.

Și acum câteva lucruri despre PLUS…

PLUS a fost fondat la comanda Sistemului și pregătit cu dedicație pentru Dacian Cioloș de trei cetățeni români, care aparent nu au nicio legătură cu acest personaj duplicitar din cap până în picioare.

Iată-i:

Daneș Raluca Florina, președintă,  Iordache Iulia, vicepreședinte, Iordache Adrian Alexandru secretar general.

Spun aparent, întrucât este evident faptul că acest partid a fost înființat cu dedicație pentru Dacian Cioloș.

Mai mult, unul dintre fondatori, adică Iordache Adrian Alexandru este fiul unui fost maior de securitate, după cum a declarat public Marius Oprea, istoric, poet și eseist român, membru al Uniunii Scriitorilor din România, autorul unei cărți extrem de interesante: Moștenitorii Securității.

Și mai evident este faptul că cineva a comandat asta, a pus la cale toată tărășenia.

Inevitabil, se pune întrebarea:

De ce Dacian Cioloș nu apare printre fondatorii PLUS, așa după cum ar fi fost absolut normal ?

Este o întrebare la care, în mod sigur, la un moment dat vom avea și un răspuns corect. Nu de la Dacian Cioloș, evident. Răspunsurile acestui domn nu prea se întâlnesc cu… corectitudinea (poate doar cu cea… politică, ca să zic așa)

Dacian Cioloș a boicotat și el referendumul Familia. Este drept ceva mai diplomat decât Dan Barna, dar tot pe acolo. In rest, i-a mințit și el pe români, manipulându-i la fel ca tovarășul său de drum neomarxistul Dan Barna.

Dacian Cioloș este cel care într-un document oficial prin care motiva poziția Guvernului României, potrivnică unui proiect de lege de completare a Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal, prin faptul că „țara și națiunea sunt esențialmente noțiuni abstracte” 

Ca să înțelegeți despre ce este vorba, atrag atenția asupra faptului că proiectul de lege, susținut de 60 de deputați și senatori, avea ca scop reîncriminarea infracțiunilor de defăimare a țării sau a națiunii.

Și au sărit ca arși tovarășii globaliști din Guvernul de atunci.

Așadar, Guvernul României, condus în acea vreme de Dacian Cioloș și-a precizat punctul de vedere cu privire la acest proiect legislativ, premierul arătând negru pe alb că nu susține acest proiect deoarece „țara” și „națiunea” sunt valori „esențialmente abstracte”.

Aș avea câteva întrebări pentru domnul Dacian Cioloș.

D-le Dacian Cioloș în calitatea dumneavoastră de comisar european pe agricultură, interesele cui ați slujit (în afara celor legitime ale Uniunii) României sau Franței și care ar fi argumentele dumneavoastră legate de acest aspect ?

D-le Dacian Cioloș aveți sau nu cetățenia franceză ?

Pentru că, la un moment dat ați apărut pe site-ul Ambasadei Franței din România ca cetățean francez.

A greșit ambasadorul?

Din informațiile pe care le am, cei de la L’humanite vă percep ca cetățean francez, totuși. În sfârșit… poate greșesc și ei. Care este adevărul? Sunteți sau nu cetățean francez?

Nu că ar fi o crimă asta, dar vrem să știm și noi. Nu ne place să fim mințiți de cei care ne pot influența destinele, pot influența destinul țării și al națiunii noastre. Și încă ceva, dacă este așa, veți intra în cartea recordurilor, întrucât nu mai cunoaștem în lume un caz similar. Adică, o persoană cu dublă cetățenie să ocupe o funcție de înaltă demnitate în conducerea vreunei țări democratice din lume. Că la dictaturi nu se pune problema. Și… nu este clar deloc, dacă în acest caz nu ați încălcat legea în vigoare la momentul investiturii dumneavoastră.

Știm că acum Legea permite asta, așa după cum permite și ca în Parlament să poată ajunge persoane cu multiplă cetățenie, ceea ce noi considerăm a fi o anormalitate vecină cu trădarea. In nicio țară democratică din lume nu veți găsi așa ceva. Dar nu știm dacă la momentul investiturii legea permitea așa ceva.

D-le Dacian Cioloș, cu ce prilej și în ce împrejurare ați dobândit și prenumele de Julien, sau l-ați avut de la naștere?

Când putem vedea, totuși, certificatul dumneavoastră de naștere?

Spun asta întrucât în dosarul 10684/3/2018 de la Tribunalul București apăreți sub numele de Dacian Julien Cioloș.

Nu credeți că este anormal ca cineva să ocupe funcția de Prim-ministru și cetățenii să nu-i cunoască numele complet?

De ce ați evitat să le spuneți românilor adevărul în această direcție?

D-le Dacian Julien Cioloș ați avut, aveți sau nu o înțelegere ascunsă cu președintele Franței în ceea ce privește conducerea Grupului Renew Europe?

D-le Dacian Julien Cioloș care este poziția dumneavoastră față de globalism, în general, și față de neomarxism / progresism în special ?

Să vedem acum o opinie exprimată de cunoscutul politician, Mihai Neamțu profesor universitar, om politic, intelectual de dreapta, vis a vis de liderii alianței USR-PLUS, una care oglindește foarte bine, în esență, situația celor două partide aflate acum în alianță. O poziție pe care o susțin în totalitate.

„Da, suntem ultra-progresiști, da, suntem liber-schimbiști…” Pe urmele inegalabilului Cațavencu, domnii Cioloș și Barna doresc să-și salveze țărișoara, adică patria noastră, România, „ca să fie bine şi tot românul să prospere…”

„Deși n-au guvernat nici măcar o singură zi, tovarășii de la USR Plus au un palmares de toată frumusețea. Până să facă șosele, poduri și autostrăzi, și până la mult vestita reformă a clasei politice, useriștii au boicotat în 2018 inițiativa cetățenească privind Referendumul pentru familie, au promovat cristofobia, ateismul, lupta de clasă și ideologia „identității de gen”, au cerut toleranță pentru consumul de droguri și educația sexuală obligatorie (fără consimțământul părinților) pentru pruncii de patru-cinci anișori, dar și transgenderismul sau adopția de copii pentru cuplurile homosexuale. Urgențe presante, mari ambiții, vast program!

Au exclus membri „suspecți” pentru apartenența la orice biserică demnă de acest nume, s-au declarat împotriva slujbelor religioase pe timp de pandemie, fiind totodată fani ai mitingurilor BLM / Antifa din Statele Unite și Europa. Cel mai recent, un mare număr de consilieri județeni și locali ai alianței USR-Plus au refuzat să atingă Biblia și să rostească numele lui Dumnezeu în timpul ceremoniilor de învestire.

Ne așteptăm ca următorul ministru al Educației din partea USR să introducă și lectura obligatorie a Manifestului Partidului Comunist. Numai așa vom păși, cu adevărat, în lumea perfectă a mileniului trei!”

Concluzie finală !

Ținând cont de tot ceea ce am arătat în acest articol, cât am putut de succint, de nenumăratele semne de întrebare care planează asupra celor două formațiuni politice și aspra liderilor acestora, noi membri MPDD NU vom vot alianța USR-PLUS și considerăm că ea ca și PSD sau PNL aparține păpușarilor din spatele cortinei vieții politice românești, este o alianță a intereselor personale sau de grup, este o alianță a ocultei globaliste interne și externe.

Noi, vrem o altfel de politică în România! Vrem partide care să slujească în mod real intereselor omului, familiei, țării și națiunii. Vrem partide care să apere în mod real, constant și consistent valorile creștine, valorile de esență ale neamului nostru.

Vrem partide care să contribuie eficient la dezvoltarea României atât din perspectiva spirituală cât și din cea materială. Considerăm că USR-PLUS la fel ca și PSD, sau PNL nu intră în această categorie. Prin urmare NU vom vota aceste partide!