Partidul Național Liberal a fost fondat la 24 mai 1875, când un grup de liberali, printre care Ion C. Brătianu, Mihail Kogălniceanu, A.G. Golescu, Gh. Vernescu, Tache Anastasiu, au pus bazele formațiunii politice care avea să marcheze istoria României moderne.

Primul președinte al Partidului Național Liberal a fost Ion C. Brătianu.

În anul 1877, în timpul guvernării liberale, România și-a proclamat independența.

Partidul Național Liberal a contribuit semnificativ la dezvoltarea și reformarea societății românești, fiind primul partid care a pledat, în 1892, pentru introducerea sufragiului universal. În toată această perioadă, liberalismul a devenit fundamentul ideologic pe care s-a construit România modernă, iar liberalii au acționat sub principiul „Prin noi înșine!” care este și astăzi deviza Partidului Național Liberal.

După cel de-al Doilea Război Mondial regimul comunist a stopat progresul României în termeni de construcție democratică. Instaurarea unui sistem totalitar a însemnat abolirea pluralismului politic și dizolvarea partidelor politice democratice, inclusiv a PNL, care și-a încetat activitatea în noiembrie 1947. Mulți dintre fruntașii liberali au murit în închisorile comuniste, plătind cu viața credința în principiile democratice și valorile liberale, în vreme ce alții au fost forțați să ia calea exilului. Timp de aproape 50 de ani, liberalii din exil, mulți dintre ei foști lideri ai studenților și tineretului PNL, au continuat să-și promoveze ideile și crezurile și au păstrat viu spiritul PNL.

În anul 1989, după căderea comunismului, o parte dintre aceștia s-au întors în țară pentru a reorganiza și reconstrui Partidul Național Liberal, cărora li s-au alăturat personalități din țară.

Astfel, În după-amiaza zilei de 22 Decembrie 1989 la domiciliul lui Dan Amedeo Lăzărescu  avut loc „o întâlnire de taină”, în care gazda, împreună cu Sorin Botez și Nicu Enescu au luat decizia reactivării PNL, „prin constituirea într-un viitor cât mai apropiat, a unui comitet de inițiativă”. Din grupul de inițiativă făceau parte Dan Amedeo Lăzărescu, Radu Câmpeanu, I. V. Săndulescu, Nicu Enescu, Dinu Zamfirescu și alții. Majoritatea fondatorilor erau tot foști deținuți politici, dar unii dintre ei au reușit ulterior să emigreze. Radu Câmpeanu se întorsese de la Paris la puțină vreme după 22 Decembrie 1989

În primele zile ale anului 1990, mai precis în data de 15 Ianuarie 1990, prin Decizia Civilă nr.4 a Tribunalului București, PNL s-a reînregistrat ca partid politic și a început o nouă etapă din existența sa politică,  impunându-se ca pol de centru-dreapta pe scena politică din România. PNL s-a prezentat atunci, în mod public ca și  continuatorul Partidului Național Liberal constituit în 1875.

În anii ‘90 mișcarea liberală a experimentat o perioadă relativ tumultoasă, caracterizată prin sciziuni succesive, fragmentări și tentative de unificare. Toate au făcut parte din procesul de construcție instituțională a PNL, care a reușit să aducă sub sigla sa grupările care se revendicau din zona liberalismului.

Mai înainte de a trece mai departe, trebuie să clarificăm un aspect extrem de important pentru a putea să realizăm ce este cu acest partid și cam care a fost și este rolul său pe scena politică românească.

Imediat după anul 1990, în România s-a format un Sistem care a condus și conduce de fapt țara,  din umbră, încă din acea perioadă.

Acest Sistem este format din foști activiști comuniști de frunte, securiști ceaușiști sau colaboratori ai acestora, care, imediat după evenimentele din 1990 și-au dat mână nevrând, în ruptul capului, să renunțe la vechile privilegii.

Pe față nu mai puteau sa-și permită să conducă țara, așa că au ales această cale ocultă, devenind „păpușarii” din spatele scenei politice românești.

Cu o inteligență și competență îndoielnică, profitând de uriașele resurse financiare pe care au pus mâna imediat încă de la începutul anului 1990, de miile de privatizări frauduloase, ei au devenit o castă extrem de puternică și periculoasă, una care conduce si acum România,  însă, așa după cum am spus, o fac din umbră.

Foștii  securiști ceaușiști au intrat și in actualul SRI, unde au avut grijă să-și promoveze odraslele și pe unii dintre foști colaboratori.

Acest Sistem are așadar două secții distincte: secția comuniștilor și secția securiștilor, care cuprinde și o parte a Serviciilor de Informații actuale. Iar partidele, pe care le-am văzut și le tot vedem în Parlamentul României, aparțin, cu siguranță, uneia dintre aceste secții.

Nimeni nu a intrat vreodată în forul legislativ al României decât doar dacă a aparținut uneia dintre aceste secții.

Bun… să trecem deci mai departe…

Ceea ce nu vor domnii și doamnele din PNL să se știe, în zona publică, este faptul că, în perioada 1990-1992, în acest partid, au intrat masiv foști securiști ai regimului de tristă amintire amintit și foști colaboratori ai acestuia.

Așa că, a rămas practic doar numele din acest partid istoric și declarata sa ideologie de centru-dreapta, el alunecând încet și sigur spre zona de centru-stânga.

PNL a intrat de bună voie și nesilit de nimeni în brațele Sistemului, mai precis în zona de influență a „secției securiștilor”, care, prin oamenii săi de marcă, au acaparat partidul în totalitate. De altfel Dan Amedeo Lăzărescu, cel care a dat startul în România a reînființării PNL, s-a dovedit ulterior a fi un colaborator al securității lui Ceaușescu.

Așa că lucrurile, din punctul meu de vedere sunt destul de clare. Oamenii securității prin colaboratorii și informatorii lor au resuscitat vechiul PNL având nevoie de blazonul istoric al acestuia, blazon de care se folosesc și astăzi

Așadar, Partidul Național Liberal, aparține Sistemului corupt și incompetent care a îngenuncheat țara și este, în mod clar, coordonat de fostele structuri securiste și de unii șefi ai Servicii secrete din România.

Să vedem însă și argumentele necesare care confirmă ceea ce am afirmat mai devreme…

După căderea guvernului Roman (septembrie 1991), în perioada 16 octombrie 1991–18 noiembrie 1992, PNL participă la guvernare cu… FSN, un Guvern condus de independentul Theodor  Stolojan și el cu anumite legături în SIE.

Așadar în acea perioadă tovarășii securiști și tovarășii comuniști hotărăsc să bată palma, iar cele două partide, unul de stânga, FSN (condus din umbră de activiști de frunte al fostului PCR) și altul de centru-dreapta (condus din umbră de securiștii ceaușiști), hotărăsc să-și dea mâna pentru a putea să tâlhărească România. Mai înainte însă era necesar să o pună la pământ. Ceea ce au și făcut, de altfel, prin:

-elaborarea Constituției din 8 decembrie 1991, naționalizarea valutei (societățile comerciale și populația au fost obligate să-și schimbe valuta în lei la un curs fixat administrativ), recapitalizarea băncilor, liberalizarea totală a prețurilor, scăderea PIB cu 8,8%, inflație galopantă (210%).

PNL a avut în Guvernul Stolojan trei miniștri (George Danielescu – Ministrul Economiei și Finanțelor, Mircea Ionescu-Quintus  – Ministrul Justiției și Dan Constantinescu, Ministrul Industriilor), un secretar de stat membru al guvernului (Emil Tocaci – la Ministerul Învățământului și Științei) și șapte subsecretari de stat.

Din acel moment structurile oculte și mai puțin oculte ale Sistemului mafiot care conduce și acum România din umbră, au pus stăpânire totală pe PNL, situația prezentându-se la fel și în acest moment. Mai mult, am putea afirma că aceste structuri și-au consolidat puterea în ceea ce privește conducerea din umbră a acestui partid.

Faceți o analiză simplă a liderilor PNL din 1993 încoace, a trecutului lor și al familiilor din care fac parte, a anturajului acestora și veți avea, în mod sigur, o adevărată revelație în direcția celor relatate mai sus.

Familia liberală creată sub pulpana operativă a lui Dinu Patriciu, un pion important al Sistemului amintit, care a avut acces liber la resursele naturale ale țării, cuprindea numai liberali „pur sânge”: Mircea Ionescu-Quintus, colaborator al securității, Călin Popescu Tăriceanu, crescut și instruit de colaboratorul Securității Dan Amedeo Lăzărescu, Bogdan Olteanu, finul și mâna dreaptă a lui Călin Popescu Tăriceanu, nepot al Ghizelei Vass agentă a NKVD, direct implicată în dosare de crimă, cercetată după revoluție o perioadă, până când, misterios, dosarul s-a topit, și în sfârșit Victor Orban, odraslă de ofițer de securitate. Și exemplele ar putea continua… Dar prefer să mă opresc aici. Consider că este suficient.

În 1998 PNL a fuzionat cu Partidul Alianța Civică (PAC). În martie 1999 PNL a fost admis în Internaționala Liberală, iar președintele partidului devine vicepreședinte al Internaționalei.

În 2003 PNL și  PD au creat o alianță pentru alegerile din 2004 sub sigla DA (Dreptate și Adevăr). Alianța l-a desemnat pe Teodor Stolojan candidat pentru președinția României.

În octombrie 2006, un grup de membri și foști membri ai partidului, condus de foștii președinți Theodor Stolojan și Valeriu Stoica (nașul pensiilor speciale nesimțite din România) cunoscuți de presă ca apropiați ai președintelui Traian Băsescu și susținători ai apropierii de Partidul Democrat, au lansat așa-numita „Platformă Liberală”, optând să înființeze o altă formațiune politică, PLD, care a avut o viață efemeră, fuzionând cu PD.

În 2011, Partidul Național Liberal a format alături de Partidul Conservator (PC) Alianța de Centru Dreapta  (ACD). Aceasta și-a unit mai departe forțele cu PSD punându-se astfel bazele Uniunii Social Liberale (USL), proiectul politic al opoziției unite. USL a preluat guvernarea României în mai 2012, în urma unei moțiuni de cenzură asupra guvernului Ungureanu, și a câștigat alegerile parlamentare din decembrie 2012.

A fost a doua mare greșeală a PNL după cea din anul din 1992 când a guvernat cu FSN.

După alegerile europarlamentare din mai 2014, Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal au decis să nominalizeze un candidat comun pentru alegerile prezidențiale din 2014, să fuzioneze în viitor și să devină parte a familiei populare europene. Klaus Iohannis, noul președinte al PNL, a devenit candidatul alianței formate din cele două partide, Alianța Creștin Liberală (ACL).

În 16 noiembrie 2014, Klaus Iohannis a fost ales președinte al României, devenind primul președinte liberal din istoria țării. După câștigarea alegerilor prezidențiale, PNL și PDL au fuzionat și au adoptat un nou statut, copreședinți ai noului PNL devenind Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

PNL este un partid care susține în mod clar strategia globalistă nivelatoare în România, chiar dacă face eforturi să ascundă asta. Consideră că victoria acestei strategii în România este inevitabilă și atunci se lasă purtat de val pe considerentul că, oricum, nu se mai poate face nimic.

Așadar, PNL vrea, în realitate, o țară fără identitate proprie, fără suveranitate, fără credință creștină, o țară aservită în totalitate grupurilor de interese interne si externe mai mult sau mai puțin oculte.

PNL a boicotat, in mod parșiv referendumul Familia, contribuind, alături de toate partidele politice parlamentare, la invalidarea acestuia. Este dovada supremă dacă vreți a faptului că acest partid mimează faptul că apără identitatea noastră națională, valorile creștine.

PNL a mințit premeditat atunci când prin vocea proaspătului lor prim-vicepreședinte Rareș Bogdan, asupra căruia planează de asemenea bănuiala unor anumite legături cu un anumit serviciu secret, a afirmat că atunci când va fi la guvernare vor desființa pensiile speciale. Știau foarte clar că acest lucru nu poate fi făcut așa bătând din palme mai ales că erau conștienți de faptul că nu vor avea majoritatea necesara in Parlament.

Dar deh… dă bine electoral să le spui românilor ce vor să audă nu?

Și asta fac mai toate partidele politice in prag de alegeri. Chiar și unele din acelea neparlamentare. Dar ăsta este deja un alt subiect.

Prin urmare, ținând cont de tot ceea ce am arătat în această conferință online, cât am putut de succint,  noi MPDD NU vom vota PNL și considerăm că el ca și PSD aparține păpușarilor din spatele cortinei vieții politice românești, este un partid al intereselor personale sau de grup, este un partid al ocultei globaliste, la fel de compromis ca si cel care i-a fost și încă îi mai este partener subteran, PSD.

Noi, vrem o altfel de politică în România!

Vrem partide care să slujească în mod real intereselor omului, familiei, țării și națiunii. Vrem partide care să apere constant și consistent valorile creștine, valorile de esență ale neamului nostru.

Considerăm că nici PSD, nici PNL nu intră în această categorie.

Aceasta fiind spuse, închei aici această conferință online, nu înainte de a vă invita mâine seara la aceeași oră, atunci când vă voi vorbi despre USR.