Mișcarea pentru Democrație Directă

CINE SUNTEM

Veniți cu noi! A venit vremea!

ROMÂNI!

A venit vremea SĂ RENAȘTEM ÎMPREUNĂ CU ȚARA!

MIȘCAREA PENTRU DEMOCRAȚIE DIRECTĂ (M.P.D.D.), este o organizație civică, care a luat ființă în luna ianuarie a anului 2015 sub numele de Mișcarea „Focul Dacic”.

Scopul, Idealul, Mișcării pentru Democrație Directă este RENAȘTEREA NAȚIONALĂ, adică reforma, resetarea, tuturor structurilor societății românești, grav afectate de corupție, incompetență și de trădare.

Aceste structuri trebuie să „moară”, în ceea ce privește modul în care funcționează ele acum, și să renască, să „învie” ca structuri sănătoase, curate, puse în slujba omului, a familiei, a comunității, țării și națiunii.

Mișcarea pentru Democrație Directă, militează pentru dezvoltarea societății românești atât din perspectiva materială cât și din cea spirituală.

Militează pentru evoluția României pe baza unor principii universale, de esență, fundamentate pe: credință, adevăr, dreptate, liberate, moralitate, echitate, solidaritate, muncă, competență, iubirea de țară și de națiune, suveranitatea, independența, unitatea și indivizibilitatea țării, suveranitatea, solidaritatea și unitatea poporului, inalienabilitatea teritoriului României.

Mișcarea pentru Democrație Directă are în centrul preocupărilor sale omul, familia, țara și națiunea.

Ține cont, în tot ceea ce întreprinde, de faptul că individul este parte dintr-o comunitate, are drepturi în cadrul ei, dar și  îndatoriri.  

Mișcarea pentru Democrație Directă pune accent pe comunitate, pe solidaritate socială, pe sprijinul acordat unui Stat al bunăstării, pe sprijinirea măsurilor menite să  reglementeze forțele Pieței.

Mișcarea pentru Democrație Directă consideră că principiile de esență ale creștinismului, morala creștină, sunt valori absolut necesare unei organizații civice care dorește să redea demnitatea poporului său, majoritar creștin (în proporție de peste 90%).

Prin urmare, Mișcarea pentru Democrație Directă manifestă respingere față de secularism, adică față de tendință de a considera umanitatea, în general, în afara credinței, un aspect cât se poate de nociv specific epocii moderne și actualei configurații politice europene. Însuși Proiectul Uniunii Europene, a fost conceput în spiritul valorilor amintite.

Mișcarea pentru Democrație Directă este în opoziție totală față de ideologia marxistă, comunistă, neomarxistă, progresistă, față de partidele de extremă stângă, având o poziție similară și față partidele de extremă dreaptă. De asemenea, este o adversară declarată al capitalismului sălbatic.

Mișcarea pentru Democrație Directă este în opoziție totală față de clasa politică actuală pe care o consideră compromisă definitiv. Va fi mereu în opoziție față de Putere, în general, dar o va face întotdeauna în mod constructiv, adică va sprijinii Proiectele bune pentru țară, pentru cetățenii ei, și va respinge ferm orice acțiune a Puterii care aduce prejudicii României.

Mișcarea pentru Democrație Directă are un partener în zona politică, PARTIDUL ADEVĂR ȘI DREPTATE, cu care este înfrățită prin fondatorul comun, domnul Ioan Toroican. Acest partid a adoptat Programul nostru de RENAȘTERE NAȚIONALĂ și îl sprijină fără rezerve.

Acest tandem organizație civică-organizație politică poate fi descris, în esență, astfel:

Mișcarea pentru Democrație Directă este „lancea” cetățenilor țării, iar Partidul Adevăr și Dreptate „vârful de lance”.

Mișcarea pentru Democrație Directă se arată profund îngrijorată de criza generală și profundă prin care trece societatea românească, aspect în cadrul căruia se evidențiază, într-un mod extrem de periculos pentru ființa noastră națională, criza demografică și cea identitară.

Sunt două fenomene extrem de grave, fără precedent în istoria României, care au fost și sunt trecute sub tăcere de autoritățile Statutului, într-un mod care frizează trădarea.

Mișcarea pentru Democrație Directă sprijină schimbarea modului de a face  politică în România, considerând că omul, familia, țara și națiunea trebuie să fie în centrul preocupărilor oricărei organizații politice responsabile.

ȘI asta pentru că, din perspectiva civică cel puțin, nu poți realiza nimic constructiv dacă prioritatea ta ca activist civic sau ca organizație civică, este rezolvarea intereselor tale personale și ale celor care se află în spatele tău, într-un mod mai mult sau mai puțin ocult. 

Mișcarea pentru Democrație Directă se situează, în mod ferm și definitiv, în afara Sistemului de tip mafiot care a adus România, în general, într-o stare de decădere de proporții îngrijorătoare, dacă vorbim, spre exemplu,  despre morală, viață socială, cultură, educație, sănătate, economie autohtonă și nu numai. În general vorbind, promovarea, în continuare, a non-valorilor și marginalizarea valorilor reale, autentice, poate avea urmări dezastruoase pentru țara și națiunea noastră.

Mișcarea pentru Democrație Directă are proiecte, obiective, cu adevărat revoluționare pentru țară, pentru poporul român. Acestea vor produce cu siguranță marea schimbare, mult așteptată, în România.

În această direcție este suficient să amintim de proiecte precum: Democrația Directă de tip modern, participativă (proiect pe care l-am și declanșat de altfel, urmărind realizarea implementării principiilor ei în etape distincte), Parlamentul unicameral cu o reprezentare, ca număr de membri, de maximum 1/100.000 de cetățeni cu drept de vot și Republica prezidențială.

Obiectivele cuprinse în PROGRAMUL nostru de RENAȘTERE NAȚIONALĂ sunt menite să curețe, să primenească structurile societății românești, să le depolitizeze la maximum posibil, să le întărească cu oameni de competență, oameni morali, patrioți credincioși țării lor. Și astfel, ele, printr-o funcționare adecvată, la cele mai înalte standarde europene, să producă cele necesare dezvoltării sustenabile a României, atât din perspectiva materială cât și din cea spirituală.

O dezvoltare care să se oglindească, în mod fidel, în ridicarea nivelului de trai, de educație, de sănătate, de securitate internă și externă, în eradicarea crizei demografice și a celei identitare.

Noi, avem un singur gând și o singură deviză în tot ceea ce întreprindem din punct de vedere politic: RENAȘTEM ÎMPREUNĂ CU ȚARA!

Însă,  singuri, în mod evident, fără implicarea voastră, a celor care iubiți România, nu avem nicio șansă în fața acestei uriașe caracatițe distrugătoare care a cuprins țara ca într-o menghină, nu avem nicio șansă să realizăm ceea cele pe care ni le-am propus, 

De aceea avem nevoie de voi. Avem nevoie de toți cetățenii români din țară și din străinătate, de toți aceia care împărtășesc valorile noastre, de toți aceia care au fost sunt și vor fi mereu cu fața către țară!

Sperăm să reușim să vă convingem, să-i convingem pe români, în general,  de asta.

Să vă convingem și să-i convingem și pe ceilalți de faptul că noi nu suntem la fel ca cei de până acum. Noi suntem, cu totul și cu totul altceva.

Români! Veniți cu noi!

Veniți să creăm o FORȚĂ a poporului în fața căreia să se cutremure toți trădătorii de neam și țară, toți corupții și incompetenții din structurile de conducere locale și naționale ale României, toți cei care tâlhăresc acum comunitatea, țara noastră, fără niciun scrupul.

Imediat ce o veți face, vă așteptăm pe Grupul membrilor MPDD pentru a ne cunoaște mai bine, reciproc. Aici puteți depune o adeziune:

Români!

Întoarceți-vă cu fața către țară și ea va deveni mai puternică.

Întoarceți-vă cu fața către țară și veți fi mai puternici!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Veniți cu noi!

https://mpdd.ro/adeziune-online/

Renaștem împreună cu țara!

    CINE SUNTEM?

    Ioan Toroican

    Ioan Toroican

    Președinte Fondator