Asociația Mișcarea pentru Democrație Directă cere Președintelui, Parlamentului și Guvernului României să solicite retragerea României din Convenției de la Istanbul, ratificată, din nefericire și de România, fără ca acest lucru să fi fost dezbătut în plan intern, fără ca noi, cetățenii țării să fi fost consultați în vreu fel sau altul.

Polonia, a început deja demersurile în această direcție.

Se cunoaște faptul că această Convenție, sub umbrela protejării femeii față de violența domestică, unul dintre obiectivele urmărite în mod legitim în documentul internațional respectiv, dorește de fapt să impună ideologia de gen în țările semnatare.

Polonia și-a dat seama de pericol și a demarat acțiunea de retragere din această Convenție motivând că pentru polonezi ea nu se justifică întrucât în țara lor există Legi foarte clare si aspre menite să protejeze femeia in fața abuzurilor domestice.

Polonia merită aprecieri și pentru că retregându-se din Convenție, își reafirmă suveranitatea națională. Tratatele internaționale, prin definiție, știrbesc din suveranitatea națională. Dacă dorim să ne protejăm copiii de pericolul confuziei sexuale și al ideologiei de gen, atunci România trebuie să facă la fel: să se retragă din Convenția de la Istanbul.

Opiniem că România trebuie să facă asta, întrucât și la noi există Legi pentru protejarea femeii împotriva violenței domestice și chiar dacă nu ar exista, nu există, ori nu sunt suficient de eficiente, ele pot fi elaborate în regim de urgență, pot fi îmbunătățite. Nu avem nevoie să fim parte a unei Convenții care urmărește, de fapt, impunerea ideologiei de gen în țara noastră.

În altă ordine de idei vă aducem la cunoștință următoarele…

Pe 27 iulie, Renew Europe, al treilea Grup ca mărime din Parlamentul european, sub semnătura d-lui Dacian Cioloș, președintele Grupului și a unor europarlamentari USR, au adresat o scrisoare Comisiei Europene și Consiliului European în care ataca Polonia pentru că intenționează să abroge Convenția de la Istanbul: https://reneweuropegroup.eu/…/1586-istanbul-convention-ren…/.

Pe lângă dl. Cioloș, scrisoarea a fost semnată de Ramona Strugariu, Dragoș Pâslaru și Ileana Ciucurel, cât și de alți europarlamentari Renew Europe.

Acest Grup al Parlamentului European, aflat sub conducerea ascunsă a Președintelui Franței Emmanuel Macron, un neomarxist convins, cu adânci legături cu oculta mondială, începe să devină tot mai activ în afirmarea caracterului său neoliberal (oficial), în fapt neomarxist

Ne amintim faptul că Dacian Julien Cioloș a fost unul dintre opozanții referendumului Familia. Și după cum bine putem constata acum, deloc întâmplător. Credem că a venit vremea ca masca de pe fața acestui individ să fie dată jos.

Dacian Julien Cioloș nu are nicio legătură cu interesele legitime ale României și nici nu a avut vreodată!

Dacian Julien Cioloș este un neomarxist sadea, chiar dacă nu va recunoaște multă vreme acest lucru. Dar faptele lui demonstrează din plin asta. România nu are nevoie de valori neomarxiste, iar noi, ca cetățeni ai acestei țări nu tolerăm și nu vom tolera valorile aceste ideologii care își au rădăcina ascunsă în marxismul lui Karl Marx.

Acest politician are o agendă prin care nu numai că nu aduce servicii României dar a adus și aduce prejudicii țării, din foarte multe puncte de vedere, pe care le vom relata în detaliu, cu argumente și dovezi în perioada următoare. În general, impostura multor politicieni români trebuie stopată odată pentru totdeana.