Acest scurt articol îl dedicăm în totalitate prezentării unei soluții de esență pe care am identificat-o și care se constituie într-un prim pas, absolut necesar, în direcția rezolvării pe termen scurt, mediu și lung, a problemelor țării și ale cetățenilor ei, probleme care se adâncesc tot mai mult, pe zi ce trece.

Iată ce credem noi că ar trebui făcut, iată ce considerăm că ar trebui să facem, și chiar vom face, într-o primă etapă.

1) Identificăm lideri locali și naționali de înaltă competență, oameni morali, curajoși, echilibrați, inteligenți, înțelepți, cu un istoric curat (doritorii pot trimite un mail la mpdd.adevar@gmail.com). 

2) Realizăm o unitate puternică între acești lideri prin:

a) inițierea unui dialog cu fiecare lider în parte, în vederea unirii lor în jurul unui Ideal înalt: Renașterea națională; adică, realizare unei unități puternice în jurul unui Program de Țară prin care să fie declanșată o reformă profundă și totală a tuturor structurilor României,  grav afectate de corupție, incompetență, fariseism și chiar trădare, curățarea acestor structuri de tot felul de „uscături” și înlocuirea lor cu oameni de competență, morali, curajoși, echilibrați, inteligenți, înțelepți, cu un istoric curat și cu respect față de valorile noastre naționale de esență; asta înțelegem noi cei din Mișcarea pentru Democrație Directa, prin „Renaștere națională”;

b) declanșarea unor dezbateri serioase și aprofundate, între lideri, asupra Programului de Țară, Program care trebuie să fie coerent, sustenabil și mai ales argumentat în ceea e privește modalitățile de realizare a fiecărui obiectiv în parte; acest Program există (https://pad-dd.ro/program-de-tara/); la el s-a lucrat începând cu anul 2015, și putem spune că a fost finalizat, în ceea ce ne privește, în acest an 2021; 

c) inițierea unor dezbateri publice consistente și finalizarea, în acest fel, a Programului;

d) înscrierea tuturor liderilor în Mișcarea pentru Democrație Directă, dacă doresc să se implice civic, sau în Partidul Adevăr și Dreptate, dacă doresc o implicare politică.

3) Declanșarea promovării Programului de Țară, prin:

a) întâlniri directe cu românii în piețele publice ale marilor orașe, pentru început, prin organizarea de mitinguri, și apoi în toate localitățile țării, până la nivel de comună;

b) organizarea de conferințe publice în case de cultură, teatre, săli de conferințe obișnuite etc.;

c) transmisiuni directe pe Facebook realizate de minimum 42 de lideri (câte unul din fiecare județ, plus Municipiul București);

d) intrarea în emisiuni la televiziunile naționale și locale, în condițiile în care vom fi acceptați.

*

România nu va putea fi schimbată, nu va fi vindecată, de actualele partide politice parlamentare. Este exclus acest lucru. Și este exclus întrucât acestea sunt compromise și dependente de „păpușarii” din spatele lor. Nu sunt partide libere, nu pot lua decizii sau hotărâri fără a avea acceptul celor care le coordonează/controlează fiecare acțiune din umbră. 

România are nevoie de partide noi, curate, neancorate la Sistem, cu oameni competenți, morali, inteligenți, înțelepți, echilibrați, cu un istoric personal curat.

România are nevoie, de asemenea, de crearea unui pol civic puternic, care și el să se situeze în afara influenței „păpușarilor Sistemului”.

Este nevoie de o organizație civică de Renaștere națională care să ridice stindardul acestui Ideal național (Renașterea) și să adune în jurul lui și alte organizații cu același scop, lideri din zona civică dispuși să lase deoparte orgoliile personale și să se unească în jurul acestuia.

Pentru asta există MPDD. 

Chemăm în jurul Idealului de Renaștere națională pe toți cei care vor cu adevărat SCHIMBAREA!

Și nu în ultimul rând este nevoie absolută de voi, cetățenii României! 

Voi sunteți schimbarea!

Numai voi mai puteți ridica România din mocirla în care au târât-o conducătorii ei din ultimii 70 de ani și nu doar 30 după cum se vehiculează.

Așadar, vă chemăm sub stindardul renașterii naționale!

*

Dorești să activezi civic?

Porțile MPDD sunt deschise pentru tine !

Accesând acest link https://mpdd.ro/adeziune-m-p-d-d/ te va duce la formularul necesar căruia, pentru a fi valid, trebuie să-i completezi toate rubricile, să bifezi cele doua căsuțe de la sfârșit și să răspunzi la întrebarea finală.

PENTRU FAMILIE, ȚARĂ și NAȚIUNE!

Dumnezeu să binecuvânteze România și poporul său!